back to basics

faaan, nu ere plugg igen. Jag kommer aldrig hinna klart med gympan till på onsdag! STRESS!

waffles

Den här veckan har vi haft relationsvecka i skolan. Sjukt slappa och roliga lektioner, börja sent sluta tidigt.
Alla har bland annat fått ett ägg man ska ta hand om hela veckan tillsammans med en person till.
Jag och Niklas fick ett ägg, som vi döpte till Julius. Tar man hand om ägget bra hela veckan och håller det helt, har man chans att vinna ett, än så länge okänt ,pris. Jag & N satsade verkligen på att vinna skiten, men folk's, jag har tråkiga nyheter att komma med. Idag knuffade vår kära vän Anna till Niklas när han höll i Julius, och den kraft som uppkom när han slog i golvet tog hans liv.  Det var ju inte meningen av Anna, men såklart att det är lite ledsamt.. Jaja, jag och niklas smider planer att kidnappa ägg nr. 11, vi hade nämligen ägg nr. 17. Då kan vi manipulera siffran! Alla ägg är dessutom märkta med olika stämplar, så man kan inte bara ta ett nytt ägg..
När jag kom hem idag gjorde jag våfflor åt mig själv! Det var supergott och jag tröck i mig 4 st. ! Får ta igen det genom att träna extra hårt på gymmet senare ikväll.. Ska på Core och sen StepUp direkt efter.
Nu sitter jag och kollar Simpsons på 6:an, samtidigt som jag tjurar på min bror Tom, han är nämligen typ raderat mitt gympaarbete, så jag kan inte plugga. Hoppas han inte har raderat det...hoppaaaas...

 

somewhere over the rainbow

Hon är 6 år, herreguud så sööt!avundsjuk! / C&F

babytoe, du är allt!

Jen,
Jag älskar dig, har alltid gjort det och kommer alltid att göra.
Du är min bästis för alltid och jag vet att du alltid kommer finnas vid min sida.
Du är min andra halva, du är självklar i mina ögon, du är familj.
Jag ska dö vid din sida, när vi är gamla, skrynkliga och fula. När inget annat står kvar kommer jag ha dig.
Och när jag vet det kommer jag aldrig ha något att oroa mig för. 
Du kommer finnas för mig och hjälpa mig genom livet.
Och jag kommer alltid finnas för dig. Som en jävla svans med Shakira-hår.
Men nu är vi unga och vi ska festa loss, ha lika kul som vi alltid har tillsammans.
Babytoe, jag älskar dig.

image20

BABY :)

Jag är kär. Och pedofil.


Kom hem och sjung mig till sömns...
kidrauhl på youtube

DELETED

Aldeles nyss tog jag steget och, ja, raderade min PA. Känns lite sorgligt, men vafan jag har inte att göra där längre, känns bara pinsamt. Facebook & Blogg är mitt nya race.
Idag har varit en chill dag, dagen började med syslöjd och jag började sy överdelen till min balklänning.
Jag kan dock inte börja sy på kjolarna till klänningen eftersom det är något fabrikationsfel på kjol-tygbiten. Sucks!
Sen var det gympa och vi spelade fotboll. Jag tycker faktiskt det är jävligt kul :) mitt lag vann!
Sen rullade dagen på, och efter skolan åkte jag hem till mormor och vi satte oss och fikade lite. Hjälpte henne att dammsuga och fick hundra spänn vilken var najs, välbehövt...
Kvällen har jag tillbringat med att snacka i luren med en massa kompisar samt att jag gjort Panna Cotta till hela min familj. Det blev jättegott!

Läste just på Klings blogg att HM köper upp 60% av fabric scandinavian. De äger bla Cheap monday. Urkul, I love HM!
Jag älskar verkligen Klings stil, hon är asskön och jag önskar att jag också kunde köpa hur mycket kläder som helst!

Mina målsättningar för följande vecka(start på måndag, alltså) Är att jag ska börja träna mer nu när jag gått och köpt mig ett gymkort, MINST tre gånger i veckan. Jag ska sluta äta godis och liknande, och jag ska börja äta mindre över huvud taget. Jag ska absolut inte svälta mig själv, men jag ska sluta äta när jag blir mätt, och inte bara äta för att det är gott. Jag ska äta regelbundet också. Hjälp mig nu allihopa! Camilla ska få superkropp!

Nu måste jag sussa, ska träna lite på spanska-glosorna också.
Godnatt, sovgott <3 /C


Inatt ska jag drömma om sommaren på Rhodos, kolla vad brun jag var!

all good things come to an end

Japp, nu är sportlovet officiellt slut eftersom klockan är 10 minuter över tolv.
Men jag tycker jag har spenderat mitt sportlov bra med en schööön blandning av fest,  vänner och chill.
I fredags var jag Frida och Julia i skärholmen och shoppade och för att få mig klippt. Det var kul, jag är relativt nöjd med klippningen men det är jämt jobbigt att se sina lockar falla till golvet :(
Senare drog samma tre tjejer in och fikade en stund, eller, haha, jag var så seg så jag kom inte in till fiket förrän fem minuter innan de stängde. Vi drog vidare är fiket hade stängt och tog en sväng på Östermalm där vi hade tänkt att sätta oss på Alberts och fika, för dom stänger inte förns klockan 1. Men det var fullt så vi satte oss på tuben hem.

På vägen hem ringde anna och ville dra med mig på fest i Segeltorp och jag var på! Drog med miss Renlund också medan julia var trött och drog hem. Jag och Frida gittade hem till mig och fixade oss lite för att sedan GÅ hela vägen till segeltorp, det tog 25 minuter.... Där var det soft och sen fick vi skjuts hem klockan halv fem av Yttring. Kom hem och flummade loss och kollad på Beowolf.

Vaknade på lördan med anna klämd mot mig på vänstra sidan och frida på högra, myyys? Varmt som faan.
Vi kollade på I am legend, käkade popcorn och bölade som barn... Frida drog sedan hem och jag och anna drog till Skäris bara för att vi inte skulle sitta och slöa hela dan. Jag köpte ett par jeans och sen stängde hela skärholmen. Då drog vi vidare till huddinge och hade det najs, kollade lite på melodifestivalen och sen drog vi ut och mötte sjukt många kompisar. Sjukt roligt kväll hade jag och anna iaf, mest spenderad med Fabbe och Bolin. Klockrent.
När vi gick hem såg vi massa poliser, och när vi gick fram såg vi att det var Nicke och massa andra kompisar som blivit tagna av polisen för att dom gick och bar på sin öl. Hahahaha TORSK!
Idag har jag, Anna och Helen varit på Ikea och shoppat saker till Annas nya rumt. Sen åkte vi hem och inredde rummet med dom nyinköpta grejerna och det blev superfintt. Sen åkte jag hem och nu slutar jag här i min säng md laptopen på magen.
Godnatt, och sen ses vi i skolan imorgon mälarhöjdsbarn!
PS, jag beundrar dig som orkat läsa detta haha ;)
/C <3

RSS 2.0