IDRÉ!

Ska snart lägga mig men tänkte att jag skulle skriva ett litet inlägg innan jag drar iväg! Mot Idre-fjäll bär det imorgon förmiddag, Joanna och jag ska åka upp med 2orna och 3orna i vår skola, kommer bli så jävla nice! Blir borta tills på söndag, förvänta er en riktigt bakis och sliten Camilla haha :)


P.S, 
måste bara erkänna en sak... Jag var på ungdomsgården idag, pinsamt! Skulle iofs bara möta Hind för utbyte av ägodelar, men jag satte mig ned ett tag med sällskapet och drack en kopp te. Det förvånar mig att Mälarhöjdens 93or fortfarande hänger där i krokarna och längs Mälarhöjdens trottoarer. Känns lite väl sjuan-style, fan det finns mycket roligare saker att göra. Man skämms lite nästan, Hur kommer ryktet om Mh se ut när de kommer ut bland Stockholms gymnasium, fast fortfarande inte mognat?

Hmm, skitsnack, underbart! Ta inte illa upp nu, om det är någon 93a som råkar droppa förbi här på min lilla öde blogg... Haha :D

Off to bed, stor dag imorgon!

Till Frida: " Lonely, i am so lonely! I dont wanna be lonely, I dont wanna be by myseeelf! "
;) Ha det bra min elskling, Älskar dig jättemycket och kommer ringa dig vaarje dag!

Hakuna matata, inga bekymmer,
Puss/ C


Party like a rockstar

Tack allihopa för en underbar födelsedag, ni gjorde den och den var så jävla bra. Men fan va bakis jag är, vissa smällar får man helt enkelt ta.. Har festat som ett djur hela helgen och ligger nu helt utslagen i min soffa. Orkar inte röra mig..

Lite bilder togs igår på min fest hos pappa, här har ni en på ett fullt födelsedagsbarn med nya trosor på huvudet.


Kan lägga upp liter mer sen, nu ska jag inta fosterställning och kolla på film,

Puss/ C

Nytt år, nya tag

År 2009, 17 år om tre dagar och nyligen frisk från en förjävlig förkylning- Är det dags att ägna lite tid åt bloggen?

Jag och Frida sitter hemma hos mig och tar det lugnt. Kollade precis igenom min blogg för första gången sen säkert ett halvår tillbaka och hon pushar mig att jag ska börja skriva. Ska ge det ett försök, som så många gånger förut ;)


Jag och Frida för jättelänge sen haha :)

I'll be back! /C

RSS 2.0